Rundvlees

De Boer Vlees is een moderne groothandel en partner in kwaliteitsvlees. Met een rijke familietraditie in het slagersvak. Al vele generaties zijn wij met hart en ziel slagers met oog voor ambachtelijke kwaliteit. Wij werken met het vleesras Belgische Blauwe Dikbil, deze staat bekend om zijn malsheid en kwalitatief hoogwaardig vlees. Alle runderen worden op natuurlijke en diervriendelijke wijze gehouden. Vanaf het moment dat het kalf geboren wordt tot het moment dat u er van kan genieten wordt het hele traject streng gecontroleerd. Dit begint al door het kalf een registratienummer te geven, zodat deze gedurende het proces altijd gevolgd kan worden.

Rundvlees

Procesbeheersing

Bij binnenkomst bij de Boer Vlees volgt een ingangscontrole waarbij gelet wordt op controlepunten zoals bijvoorbeeld; kwaliteit, registratienummer en temperatuur. Voor ons is het als vanzelfsprekend dat de productie aan de laatst gestelde EEG– en HACCPnormen voldoet. HACCP biedt aantoonbare garanties ten aanzien van de veiligheid van onze producten. Alle delen van het rund worden per stuk verpakt en gelabeld. Middels dit label is de herkomst traceerbaar. De runderen worden bewerkt tot onderdelen door vakkundig personeel, die naast een vakopleiding ook een hygiënecursus hebben gevolgd.

Conslusie

Hierdoor kunnen wij en uw slager garant staan voor een eerlijk en kwalitatief hoogwaardig stukje vlees.

Van de Beek, keurslager

van Swinderenstraat 26
8561AR Balk
0514602178

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:30
zondag Gesloten